top of page

Oferta Mikaso

Image by Mika Korhonen

Dezvoltare personală

Scopul nostru este de a oferi oportunitatea fiecarui client de a-și explora și dezvolta potențialul său.

Prin programele noastre de consiliere, terapie și educație, ne propunem sa oferim o experienta unica, integrata, ce include elemente din arta, spiritualitate, sociologie, psihologie. Ne dedicam sa ajutam fiecare client să își indeplinească obiectivele, să isi dezvolte constientizarea și să atingă un echilibru emoțional.

Image by charlesdeluvio

Terapie

Ne concentrăm asupra terapiei traumei, a echilibrului emoțional și a schimbării.
Credem că fiecare persoană are dreptul să trăiască o viață plină de succes și fericire și că tuturor le este necesară o ajutor profesional pentru a-și atinge obiectivele. Prin intermediul serviciilor noastre, vă oferim posibilitatea de a lucra cu un terapeut cu experiență pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.

Image by Pablo Heimplatz

Terapie de cuplu

Înțelegem cât de importante sunt relațiile și vrem să ajutăm cuplurile să își îmbunătățească relația, să prevină divortul și să identifice rolurile parentale adecvate.Vă invităm să descoperiți cum terapia de cuplu poate ajuta la prevenirea divortului și cum poate ajuta cuplurile să își îmbunătățească comunicarea și relația.

Image by Xavier Mouton Photographie

Consiliere parentală

Mikaso Art Life este un cabinet de psihologie, specializat în consiliere parentală, parenting și dezvoltarea armonioasă a copilului. Oferim servicii personalizate pentru fiecare familie, în scopul de a asigura echilibrul mediului familial și dezvoltarea armonioasă a copilului. Ne concentrăm pe oferirea de asistență profesională și susținere pentru toți membrii familiei prin intermediul consilierii parentale și serviciilor de psihoterapie

Artterapie

Mikaso Art Life oferă și terapie prin arta. Această abordare este bazată pe faptul ca prin desen, pictura si alte forme de exprimare artistică, pacientii pot explora sentimente și ganduri, pe care nu le pot verbaliza, dar care sunt esentiale pentru vindecare.Prin intermediul terapiilor prin arta, oferim pacienților noștri ocazia să își exploreze lumea interioara, să își descopere adevarata natură și să își redescopere vitalitatea. .

Talking in Headset

Let's talk!

”Let's talk” este un concept creat de Mikaso Art Life, pentru oamenii care nu au timp și răbdare să facă terapie. Let's talk nu înlocuiește terapia, dar poate ajuta pacientul să înțeleagă mai bine ceea ce are nevoie pentru restabilirea echilibrului în viața lui.

Ședințele online, Lets talk sunt sedinte de dicuții libere în  care putem găsi răspunsul sau o soluție facilă, pacientul poate primi o a adoua opinie,  se poate descarca de gândurile care îl invadează, poate fi ajutat să descopere și alte perspective, etc.

Workshop ROZ

Mikaso Art Life oferă servicii profesionale și oportunități de învățare pentru femei afectate de cancer de sân. Ne concentrăm pe îmbunătățirea emoțională și relațională a acestor femei, oferindu-le instrumente și resurse de susținere. De asemenea, oferim workshop-uri online și seminarii pentru a le ajuta pe aceste femei să își exprime sentimentele și să lucreze împreună pentru a se reechilibra emoțional.

Carte 

Cartea va spune “doamnelor roz” despre cum pot depăși multe dintre provocările vieții de după perioada medicală și celorlalți despre trăirile acestora, ajutând partenerii de viața și familia să ofere un suport realist și real.

Prima carte, în România, care vorbește, exclusiv, despre “viața după cancerul de sân”

bottom of page